Vabljeni k ogledu referenčnih izdelkov, katere smo izdelali za naše naročnike. Kliknite na področje, ki vas zanima.

 

 

Galerija / Kopalnica

 

Vsak naš dan se začne in konča v kopalnici. Zjutraj se v kopalnici umijemo in pripravimo za nov dan. Pomembno je, da začnemo z dobrim počutjem, saj bomo tako lažje prebrodili tegobe dneva, zvečer pa se v kopalnici sprostili in zaključili dan z lahkotnimi mislimi.

 

Prepričani smo, da lahko z drugačno ureditvijo kopalnice poskrbimo za čudovit začetek dneva. Kopalnico uredite, da bo ustrezala vašim osebnim potrebam in željam, da bo hkrati funkcionalna in estetska. Ob obisku salona kopalnic, česa takega ne boste našli. Naše kopalnice po meri so unikatna ročna dela.

Z uporabo naravnih materialov (kot je naravni kamen ali les) vnesemo v prostor naravno energijo, ki nas zjutraj nežno prebudi, zvečer pa pripravi na zaslužen počitek. Toplina in prijeten ambient, ki ga ustvarijo naravni materiali, ugodno vplivajo tudi na naše zdravje. Umivalniki za kopalnico so izdelani iz rečnih kamnov - 100% naraven izdelek.

Poleg vsakodnevne sijajne estetike, ki jo prinesejo mozaik kopalnice izdelane iz naravnih kamnov in lesa, prinašajo tudi k dolgotrajnim pozitivnim učinkom na naše zdravje in zdravje naše družine.

Investirajte v dobro počutje in v zdrav življenski slog z odločitvijo za kopalnico izdelano po meri, narejeno iz mozaikov, naravnih materialov in družini prijaznih oblik.