Umivalnik iz rečnih kamnov

Umivalniki iz rečnih kamnov

Vsak umivalnik je unikat! Izdelan različnih velikosti, odtenkov, barv in oblik. Vsi vemo, da je umivalnik del našega vsakdana, zato je vedno dobro razmisliti, kaj nas bo zjutraj pozdravilo, ko pridemo v kopalnico. Že samo pogled na unikaten umivalnik je zadovoljstvo, ki v nas vzbuja srečo in udobje bivanja.

Umivalnik naj, namesto da bi bil samo del kopalniške opreme, postane popestritev vašega življenskega prostora. Ponudite užitek sebi in vašim gostom, kajti umivalnik iz rečnega kamna je unikatna poslastica za vsak dom.

Rečni kamni, iz katerih so izdelani umivalniki, so brezčasni in vas lahko spremljajo vse vaše življenje. Oddajajo toplino, ustvajajo prijetnost ambienta, ter nudijo občutek prisotnosti narave v vaši kopalnici.

Umivalnik lahko uporabite tudi na vašem vrtu, zunanji kuhiniji, kopalnici, oziroma povsod tam, kjer želite popestriti bivanjski prostor.

Umivalnik iz rečnih kamnov je izbira za vse tiste, ki želijo prispevati k zmanjšanju obremenitve narave. Umivalnik iz rečnih kamnov je naraven izdelek.

 

IZDELEK: umivalnik iz rečnih kamov

100% naraven izdelek

100% unikaten izdelek

Redna cena: 235,00+DDV eur/kos